Yer Değiştirme ve Atama İşlemlerinde Okulumuz Hakkında Merak Edilenler

İlçeye uzaklık ve servis durumu nedir?

Cevap: Köyümüz ilçeye 11 km uzaklıktadır. Servis durumu öğretmen sayısına göre değişkenlik göstermekte olup şu an özel araçlar ile gelip gitmekteyiz.

Okulunuzda birleştirilmiş sınıf var mıdır, şube durumları nelerdir?

Cevap: Okulumuzda birleştirilmiş sınıf bulunmamaktadır. Sınıflar  ortalama 14-15 kişiliktir. Anasınıfı, 1, 2, 3, 4. sınıflarda birer şube bulunmaktadır.

Hizmet puanı kaçtır?

Cevap: Zorunlu hizmet için 5 yıl olup her yıl 18 puan vermektedir. Okulumuzun hizmet alanı 6. hizmet alanıdır.

Derekarabağ köyü hakkında bilgi verebilir misiniz?

Cevap: Köyümüz Eber Gölü´nün kıyısında bulunmaktadır. Köyde kamışçılık, balıkçılık ve avcılık yapılmaktadır.

İlçede kira durumu nedir?

Cevap: İlçede sobalı, doğalgazlı bol miktarda ev imkanı vardır. Kiralar ortalama 400-500 arasında değişmektedir.

Bolvadin nasıl bir ilçedir?

Cevap: Bolvadin Afyon´un gelişmiş ilçelerinden olup aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir ilçedir. Eskişehir ve Afyon merkeze yakınlığı bakımından da tercih edilebilecek bir ilçedir.

İletişim bilgileri nelerdir?

Cevap: Okulumuz telefon numarası: 0 272 627 10 85

Okul Müdürü telefon numarası: 0 505 580 89 89 (Müslüm YILMAZ)

e-posta: 707028@meb.k12.tr